Én Dimenzióm 
Az Egyesület biztosítási állományai a közzétett tájékoztatás szerint 2021. október elsejével átruházásra kerültek. A HNY kiegészítő biztosításával kapcsolatban a továbbiakban a Pannónia Nyugdíjpénztár honlapján vagy ügyfélszolgálatán (+36 1 478 4000) tud tájékozódni.
Unit-Linked 
Az Egyesület biztosítási állományai a közzétett tájékoztatás szerint 2021. október elsejével átruházásra kerültek. Tájékoztatjuk, hogy a jelen oldal eddigi tartalmát a Unit-Linked állományt átvevő CIG Pannónia Életbiztosító oldalán, az alábbi linkre kattintva éri el.

Közlemény

Tisztelt Felhasználók!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a DIMENZIÓ Önsegélyező Egyesület honlapja új helyre költözött. Új elérhetősége:

https://www.dimenzioegyesulet.hu

DIMENZIÓ Önsegélyező Egyesület
DIMENZIÓ Küldöttválasztás - Közlemény

Tisztelt Tagtársunk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Egyesületünk 2022. január 31-ig meghirdetett küldöttválasztása mindhárom választási régió esetében – az alacsony részvétel okán – határozatképtelen lett, ezért megismételt választás tartása szükséges.

A megismételt választásra 2022. február 8. és 2022. február 15. között kerül sor, melyhez a szükséges szavazólapokat haladéktalanul megküldjük tagjaink részére. A megismételt szavazás a leadott szavazatok számára tekintet nélkül eredményes.

Kérjük, szavazatával vegyen Ön is részt Egyesületünk jövőjének alakításában!

Budapest, 2022. február 1.

A DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület Igazgatósága
DIMENZIÓ Küldöttválasztás - Közlemény

Tisztelt Tagtársunk!

A határozatképtelennek bizonyult küldöttválasztó gyűlések megtartása után jutott tudomásunkra, hogy számos tagtársunk a megkapott meghívó ellenére nem tudott felcsatlakozni a küldöttválasztó gyűlésre informatikai akadályok miatt. Mivel a küldöttválasztó gyűléseket csak munkaidőben tudjuk megtartani, ezért a tagtársaink nagyobb része csak a munkavégzéshez szükséges eszközökről tud részt venni a választáson, ezért több munkáltatónál is meg kell oldani a felcsatlakozás lehetőségét, amihez időre van szükségünk.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Tagtársakat, hogy technikai okok miatt a november 30-ra összehívott regionális küldöttválasztó gyűlések nem kerülnek megtartásra, annak érdekében, hogy biztosítani tudjuk, hogy minden tagtársunk tagsági jogait gyakorolni tudja. A regionális küldöttválasztó gyűlések új időpontjáról – a számítástechnikai akadályok megoldása után – az alapszabály szerinti módon és formában az igazgatóság tájékoztatni fogja a tagtársakat.

Budapest, 2021. november 29.

A DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület Igazgatósága


TÁJÉKOZTATÓ

Ezúton tájékoztatunk minden érintettet arról, hogy a Küldöttgyűlés 2021.10.14-én elfogadta a DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület 2020. évi éves beszámolóját, amely a Beszámolók menüpont alatt megtekinthető.

Dimenzió Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező EgyesületÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ
A DIMENZIÓ KÖLCSÖNÖS BIZTOSÍTÓ ÉS ÖNSEGÉLYEZŐ EGYESÜLET BIZTOSÍTÁSI ÁLLOMÁNYA ÁTRUHÁZÁSÁVAL KAPCSOLATOSAN
(2021.10.01.)

Tájékoztatjuk a tisztelt érintetteket, hogy az MNB H-EN-II-126/2021. és H-EN-II-127/2021. számú határozatai alapján 2021. október 1. napján lezajlott a Dimenzió Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület biztosítási állományainak átruházása.

A korábban adott tájékoztatásunkkal összhangban az állomány-átruházás során az Egyesület „Halasztott kezdetű nyugdíjkiegészítő biztosítás” állománya a Pannónia Nyugdíjpénztárhoz, egyéb biztosítási szerződéses állománya (Távlat, HNY. járadékbiztosítás, Komplex, Kincsem, Ráadás, Havifix, Egyensúly, Dimenzió Egyensúly, Alfa-start és Béta biztosítások) a CIG-Pannónia Életbiztosítóhoz kerültek átadásra.

Az átruházást követő teendőkről az átvevő intézmény ad tájékoztatást internetes oldalán, illetve 2021. október hónap folyamán postai úton küldött levélben.

Önsegélyező tagsággal nem rendelkező, a biztosítási állományok átruházásában érintett egyesületi tagok tagsági jogviszonya az átruházás napján megszűnt.

Dimenzió Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület


ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ
A DIMENZIÓ KÖLCSÖNÖS BIZTOSÍTÓ ÉS ÖNSEGÉLYEZŐ EGYESÜLET
BIZTOSÍTÁSI ÁLLOMÁNYA ÁTRUHÁZÁSÁVAL KAPCSOLATOSAN
(2021.09.10.)

Kérjük tisztelt tagjainkat, hogy a Dimenzió Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület biztosítói állományának átruházásával kapcsolatosan felmerülő esetleges kérdéseivel elsődlegesen az Egyesület Ügyfélszolgálatához forduljanak az alábbi elérhetőségek egyikén:

Telefon: +36 1 371 2380

e-mail: info@dimenziobiztosito.hu

Személyesen: A járványügyi intézkedések szigorú betartása mellett, személyes ügyfélszolgálatunk előzetes telefonos időpont egyeztetés alapján vehető igénybe. Időpontot munkaidőben a fenti telefonszámon, vagy email címen kérhet, ahol kollegáink az ügyfélszolgálati időben állnak rendelkezésükre. Ügyfélszolgálatunk – kizárólag az előzetes telefonos időpont egyeztetést követően – az alábbi beosztás szerint áll tagjaink rendelkezésére:

hétfő 9:00-15:00
kedd 9:00-15:00
szerda 8:00-20:00
csütörtök 9:00-15:00
péntek 9:00-14:00

Tájékoztatjuk továbbá tisztelt tagjainkat, hogy az átruházandó állományok fedezete teljes egészében rendelkezésre áll.

Az állomány-átruházás során az Dimenzió Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület „Halasztott kezdetű nyugdíjkiegészítő biztosítás” állománya a Pannónia Nyugdíjpénztárhoz, egyéb biztosítási szerződéses állománya (Távlat, Hny. járadékbiztosítás, Komplex, Kincsem, Ráadás, Havifix, Egyensúly, Dimenzió Egyensúly, Alfa-start és Béta biztosítások) a CIG-Pannónia Életbiztosítóhoz kerül átadásra.

Az állomány-átruházás a tagok részére költségmentes.

A biztosítási állományok átruházásában érintett azon egyesületi tagok, akik nem rendelkeznek önsegélyező tagsággal, a megküldött számlakivonathoz csatolt levélben foglaltak szerint az Egyesület önsegélyező tagjává válhatnak a jelzett belépési nyilatkozat kitöltésével és elküldésével. Akik rendelkeznek önsegélyező tagsággal nincs további teendőjük.

Dimenzió Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület
Vendégházakkal kapcsolatos tájékoztató

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a 365/2021-es számú kormányrendelet értelmében vendégházaink védettségi igazolvány nélkül látogathatóak.Tájékoztató az Ügyfélszolgálat nyitvatartásáról

A járványügyi intézkedések szigorú betartása mellett, ügyfélszolgálatunk előzetes telefonos időpont egyeztetés alapján 2021. május 25-étől újra személyesen is igénybe vehető.

Időpontot munkaidőben a +36 1 371-2380 –as számon kérhet, ahol kollegáink az ügyfélszolgálati időben állnak rendelkezésükre.

Ügyfélszolgálatunk – kizárólag az előzetes telefonos időpont egyeztetést követően – az alábbi beosztás szerint áll tagjaink rendelkezésére:

hétfő 9:00-15:00
kedd 9:00-15:00
szerda 8:00-20:00
csütörtök 9:00-15:00
péntek 9:00-14:00

Dimenzió Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület


TÁJÉKOZTATÓ
a Dimenzió Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület
2019. évi beszámolójáról

Ezúton tájékoztatunk minden érintettet arról, hogy a Küldöttgyűlés 2020.09.15-én elfogadta a DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület 2019. évi egyszerűsített éves beszámolóját, amely a Beszámolók menüpont alatt megtekinthető.


Tájékoztató az Ügyfélszolgálat nyitva tartásáról

A járványügyi intézkedések szigorú betartása mellett, ügyfélszolgálatunk előzetes telefonos időpont egyeztetés alapján személyesen is igénybe vehető.

Időpontot munkaidőben a +36 1 371-2380 –as számon kérhet, ahol kollegáink az ügyfélszolgálati időben állnak rendelkezésükre.

Időpont az alábbi időszakokra egyeztethető:

Az ügyfélszolgálat – csak előzetes telefonos időpont egyeztetés alapján – ügyfélfogadási ideje:

hétfő 9:00-15:00
kedd 9:00-15:00
szerda 8:00-20:00
csütörtök 9:00-15:00
péntek 9:00-14:00

Dimenzió Kölcsönös Biztosító Egyesület


Tájékoztatás

Ezúton tájékoztatunk minden érintettet arról, hogy a Küldöttgyűlés 2019.06.20-án elfogadta a DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület 2018. évi egyszerűsített éves beszámolóját, amely a Beszámolók menüpont alatt megtekinthető.


 

Gyors és hasznos

Pihenni szeretnék
Online szállásfoglalás »

Kihasználom az adókedvezményeket
Adóelőnyök »

Ügyfélszolgálat

Kérdezzen tőlünk telefonon
vagy akár online.

 

+36 1 371 2380
info@dimenziobiztosito.hu

 

 

Amennyiben nem maximálisan elégedett, írjon nekünk itt!