Ügyfélszolgálat 

Kérdezzen tőlünk telefonon
vagy akár online.

 

+36 1 371 2380
info@dimenziobiztosito.hu

 

 

Amennyiben nem maximálisan elégedett, írjon nekünk itt!Gyors és hasznos 

Pihenni szeretnék
Online szállásfoglalás »

Kiszámolom, mennyit tudok félretenni
Megtakarítási kalkulátor »

Kihasználom az adókedvezményeket
Adóelőnyök »

Ha ajánlatainkról, akcióinkról szeretne pontos információkat kapni, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevél regisztráció »

Tartalom tetején kép

Az Ön védelmében

A DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület számára a legnagyobb értéket ügyfelei bizalma jelenti. E bizalom megtartásáért cégünk minden munkatársa felelős, így napi tevékenységünket úgy végezzük, hogy ezt a bizalmat megszolgáljuk.
Működésünk egyik sajátossága, hogy termékeink egy részének értékesítését alkuszcégek közreműködésével végezzük. Természetesen csak olyan cégekkel szerződünk, amelyeknek feddhetetlenségéről meg vagyunk győződve, ám szeretnénk néhány alapvető szabályt az Önök figyelmébe ajánlani, amelyek betartása mindannyiunk nyugalmát szolgálja. 

- Ügyfeleink a biztosításközvetítőket fényképes igazolvány alapján azonosíthatják, kérjék ennek felmutatását.

- A hivatalosan működő alkuszok az MNB adatbázisában is megtalálhatók. Honlapunk Kapcsolat menüpontjában található Biztosításközvetítők linkre kattintva ellenőrizheti, hogy az Önt megkereső biztosításközvetítő szerepel-e a listában.

- Ne adjon át készpénzt a biztosításközvetítőnek. Szabályaink szerint az alkusz a DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító nevében csekket ad a befizetendő összegről. A csekk kedvezményezettje a DIMENZIÓ.

- Ön a papírok kitöltését követő 15 nap múlva az Ügyfélszolgálat +36 1 371 2380-es telefonszámán ellenőrizheti, hogy szerződése valóban beérkezett a DIMENZIÓ Biztosítóhoz.

 

Ha a biztosításközvetítői tevékenységgel kapcsolatban bármilyen kifogása merülne fel, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a DIMENZIÓ fogyasztóvédelmi munkatársával, Dr. Pettendi Zsuzsannával, aki segít, hogy megoldást találjunk problémájára. Az alkuszi tevékenységgel kapcsolatban az MNB-nél is lehetősége van panaszt emelni.