Ügyfélszolgálat 

Kérdezzen tőlünk telefonon
vagy akár online.

 

+36 1 371 2380
info@dimenziobiztosito.hu

 

 

Amennyiben nem maximálisan elégedett, írjon nekünk itt!Gyors és hasznos 

Pihenni szeretnék
Online szállásfoglalás »

Kiszámolom, mennyit tudok félretenni
Megtakarítási kalkulátor »

Kihasználom az adókedvezményeket
Adóelőnyök »

Ha ajánlatainkról, akcióinkról szeretne pontos információkat kapni, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevél regisztráció »

Tartalom tetején kép

Jelölő Bizottság

Tisztelt Egyesületi Tagok!

A DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület Alapszabályának előírásai szerint 2015 májusában kerül sor Egyesületünk Igazgatósága, Felügyelő Bizottsága és Audit Bizottsága tagjainak megválasztására. Az Alapszabálya 10. pontjában foglalt felhatalmazás alapján – a Küldöttgyűlés által megválasztott – Jelölő Bizottság látja el a jelöléssel kapcsolatos feladatokat.

Amennyiben Önnek az új Polgári Törvénykönyv, valamint a biztosítókról és a biztosítási tevékenységről szóló törvény (Bit.) – testületi tagok jelölésére vonatkozó – követelményeinek megfelelő jelöltje van, és a javasolt személy a jelölést elfogadja, kérjük, hogy javaslatát küldöttje útján szíveskedjen eljuttatni a Jelölő Bizottság részére úgy, hogy az legkésőbb 2015. április 20-án 24:00 óráig beérkezzék.

A javasolt személyek közül a Jelölő Bizottság csak azokat terjesztheti a Küldöttgyűlés elé megválasztásra, akik rendelkeznek a Magyar Nemzeti Bank, mint felügyelet előzetes engedélyével.

Segítő együttműködésüket köszönjük!

Jelölő Bizottság

 

Tájékoztató a a DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület Jelölő Biztottságáról

A Jelölő Bizottság (a továbbiakban: JEB) a DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület (a továbbiakban: Egyesület) tisztségviselőinek jelölését ellátó testülete, amelynek hatáskörét az Egyesület Alapszabálya, működésének részletes szabályait pedig – az Alapszabály 10.6. pont rendelkezése alapján – a JEB ügyrend szabályozza.

A JEB feladata, hogy a Küldöttgyűlés felé jelölést tegyen az Igazgatóság, a Felügyelő Bizottság és az Audit Bizottság tagjaira, azok megválasztására, valamint a regionális küldöttválasztó gyűléseken a küldöttek és pótküldöttek személyére.

A JEB öt tagból áll, akiket az Egyesület tagjai közül a Küldöttgyűlés az Igazgatóság javaslatára választ meg öt éves időtartamra az Alapszabály 10.2. pontjában foglaltak szerint.

A Dimenzió Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület 2015.02.17-i Küldöttgyűlése a Jelölő Bizottság tagjának megválasztotta az alábbi személyeket:

  • Szépe Lőrinc (a JEB elnöke)
  • Csordás Lajos,
  • Puszta Anna,
  • Surányi Márta,
  • Szalókiné Pető Mária.

A Jelölő Bizottság tagjainak elérhetősége: jeb@dimenziocsoport.hu.