Ügyfélszolgálat 

Kérdezzen tőlünk telefonon
vagy akár online.

 

+36 1 371 2380
info@dimenziobiztosito.hu

 

 

Amennyiben nem maximálisan elégedett, írjon nekünk itt!Gyors és hasznos 

Pihenni szeretnék
Online szállásfoglalás »

Kihasználom az adókedvezményeket
Adóelőnyök »

Tartalom tetején kép

Jogi nyilatkozat

 

A biztosítási titok védelméről

A DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület weboldalainak megtekintésével Ön elfogadja a DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület által ezen az oldalon meghatározott feltételeket. A www.dimenziocsoport.hu internetes címén elérhető honlap vagy annak bármely oldalának (a továbbiakban: weblap) megnyitásával, illetve a weblapon feltüntetett e-mail címének elérésével az alábbiakban felsorolt és ismertetett feltételekhez hozzájárul, azokat elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat! 

Szerzői jog, védjegy

A DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület weboldalainak tartalma szerzői jogvédelem alá tartozik. Tilos a DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület  előzetes írásbeli engedélye nélkül a tartalom egészét vagy egyes részeit bármely formában átruházni, terjeszteni, reprodukálni vagy a saját személyes használatot meghaladó mértékben tárolni vagy kinyomtatni. 

A jelen honlapon megjelenő védjegyek és logók a DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület kizárólagos tulajdonát képezik. A DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül a védjegyeket és a logókat harmadik személyek semmilyen módon nem használhatják, nem másolhatják, nem terjeszthetik, és nem tehetik közzé.

Információk

A weboldalakon megjelenő valamennyi információ, adat, feltétel, meghatározás vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik. A DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület mindent megtesz annak érdekében, hogy weboldalain minden aktuális információt megtaláljanak. A weboldalakon megjelenő valamennyi információ, adat feltétel, meghatározás vagy leírás azonban kizárólag tájékoztatásul szolgál, azok nem minősülnek ajánlatnak, felhasználásuk a felhasználó saját felelősségére történik. A weboldalon található hirdetések nem minősülnek ajánlattételnek, befektetési, jogi vagy adótanácsadásnak. Részletes tájékoztatókat, feltételeket csak közvetlen kérésre bocsátunk az érdeklődők rendelkezésére. Minden esetben az Ön felelőssége a kockázatok mérlegelése szerződéskötés előtt.

A weblapon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, valódiságáért, esetleges módosulásáért az Egyesület felelősséget nem vállal. 

A weblapon keresztül, vagy az azon feltüntetett elérhetőségeket használva az Egyesület részére jutatott bármely információ, ötlet vagy koncepció az Egyesület tulajdonába megy át, azt az Egyesület szabadon felhasználhatja. 

Az Egyesület és a partnerei biztosítják, hogy az adatoknak a jogszabályokban meghatározott feltételeknek megfelelő biztonságos megőrzéséről. A Nyilatkozó kifejezi, hogy a hozzájárulása önkéntes és megfelelő tájékoztatáson alapul, továbbá tudomással bír arról, hogy hozzájárulása az Egyesület info@dimenziobiztosito.hu címre küldött elérhetősége felé intézett nyilatkozattal bármikor visszavonható. A Nyilatkozó kérheti az adatai helyesbítését, törlését. 

Az Egyesület a személyes adatok megadásából származó károkért felelősséget nem vállal. 

A felelősség kizárása

A DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület nem tartozik felelősséggel azon károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek 

  • a weboldalak használatából, 
  • a weboldalak használatra képtelen állapotából származnak, 
  • a weboldalak nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, 
  • az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve
  • az információ továbbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból keletkeznek.