Ügyfélszolgálat 

Kérdezzen tőlünk telefonon
vagy akár online.

 

+36 1 371 2380
info@dimenziobiztosito.hu

 

 

Amennyiben nem maximálisan elégedett, írjon nekünk itt!Gyors és hasznos 

Pihenni szeretnék
Online szállásfoglalás »

Kiszámolom, mennyit tudok félretenni
Megtakarítási kalkulátor »

Kihasználom az adókedvezményeket
Adóelőnyök »

Tartalom tetején kép

Közlemény

Tájékoztatjuk az Egyesület Tisztelt Tagjait, hogy a Fővárosi Törvényszék 2017. május 24-i végzésében a biztosítási állomány-átruházás tárgyban folyó per lezárultáig felfüggesztette az átruházásról szóló novemberi MNB határozatban foglalt két intézkedés végrehajtását. A felfüggesztés az Egyesület tevékenységi engedélyének visszavonásáról, illetve a biztosítási állomány-átruházás lebonyolításáról és felügyeleti biztos kirendeléséről szóló döntések végrehajtását érinti.

A végzésnek megfelelően az állomány-átruházás végrehajtása felfüggesztésre került. Jelen helyzetben a tagok megtakarításai biztonságban vannak, az életbiztosítási szerződéshez kötődő adókedvezményük változatlan, a biztosítási díjat fizetniük kell, a biztosítóegyesület pedig a biztosítási szolgáltatás nyújtására kötelezett.

A jegybank a tegnapi napon új vizsgálatot indított az Egyesületnél, melyhez kötődő ideiglenes intézkedésként a vizsgálat lezárásáig, de legfeljebb 180 napra ismételten kirendelte a PSFN által kijelölt felügyeleti biztost.
 
Budapest, 2017. június 2.   
 
dr. Illés Lajos
felügyeleti biztos