Ügyfélszolgálat 

Kérdezzen tőlünk telefonon
vagy akár online.

 

+36 1 371 2380
info@dimenziobiztosito.hu

 

 

Amennyiben nem maximálisan elégedett, írjon nekünk itt!Gyors és hasznos 

Pihenni szeretnék
Online szállásfoglalás »

Kihasználom az adókedvezményeket
Adóelőnyök »

Tartalom tetején kép

Táborozás

Táborozás

Nyári táborok 2021-ben

Izgalmas gyerekprogramok a nyári szünetre!

A DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító Egyesület várja minden szülő jelentkezését, aki szeretne megoldást találni gyermeke nyári időtöltéséhez.

A DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító Egyesület - a munkáltatóval kötött, e támogatásra vonatkozó külön megállapodás esetén - Önsegélyező ágazatának tagjai részére családsegítési programot biztosít. A program célja a családok gyermekelhelyezéssel kapcsolatos terheinek csökkentése.

 Jogosultság

A támogatást kimondottan e célra támogatást nyújtó munkáltatók aktív állományban lévő önsegélyező tag munkavállalói igényelhetik, az alábbiak szerint:

A támogatás az igénylő szülővel közös háztartásban élő 4-18 év közötti gyermek(ek) után igényelhető – a tábor lehetőségeitől függően. Amennyiben egy háztartásban mindkét szülő rendelkezik önsegélyező tagi jogviszonnyal, adott gyermek után csak az egyik tag (szülő) érvényesítheti a jogosultságot.

A táborozási támogatás igénybevételének feltételei

  • A felajánlott lehetőségek közül lehet választani - egyéni igények nem finanszírozhatóak. 
  • A férőhelyek betöltése a jelentkezés sorrendjében történik. A részvételi szándékot a TÁBORNAK kell jelezni.
  • Kedvezményesen maximum évi 15 nap igénybevételére van lehetőség. (A 16. naptól a díjat teljes egészében a szülő fizeti!)
  • Az igénybe vehető napi támogatás összege a tábor napi díjának 2/3-a, maximum 4.500 Ft/nap. (Ha valaki nem használja ki a maximális napi díjat, akkor a maradvány összeg nem használható fel. Amennyiben a napi díj magasabb a 4.500 Ft-nál, akkor a 4.500 Ft feletti részt a szülő fizeti!)  

A tábor lemondásának feltételei

Amennyiben a táborozás betegség miatt a szülő által írt igazolással a turnus megkezdése előtt legalább 4 naptári nappal korábban kerül lemondásra, akkor a támogatás összege egy másik időpontban (akár egy másik táborban) felhasználható. Az igazolást a táborba is, és a DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító Egyesülethez is el kell juttatni!

A tábor jelentkezési lapján meg kell jelölni, hogy a tábort a DIMENZIÓ-n keresztül szeretné igénybe venni.

A jogosultság ellenőrzése után a DIMENZIÓ értesítést küld a tagnak és a tábornak. Az elbírálás és az értesítés néhány munkanapot vesz igénybe. Csak a DIMENZIÓ által jóváhagyott igénybevétel után jár a támogatás!

A táborozási lehetőségekről bővebb információ itt.Kérdése van? Írjon nekünk! 

kell

* A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.